Naši proizvodi su visokokvalitetni, praktični i sigurni.

Supe su proizvedene po sopstvenoj recepturi i u skladu sa najvišim međunarodnim standardima u prehrambenoj industriji. Visokom kvalitetu supa doprinose visok sadržaj usitnjenog mešanog povrća i najkvalitetnija testenine. Prilagodjene tradicionalnom i pikantnom ukusu domaće supe, uz jednostavnu i brzu pripremu supe su dobar početak kvalitetnog ručka.
Image

Priprema supe može se svrstati među čovekova najstarija kulinarska umeća, a datira još iz razdoblja kada je čovek upoznao lonac.

Širom sveta, u različitim civilizacijama i kulturama, supa je oduvek bila izrazito cenjena zbog svojih okrepljujućih „moći“. Danas, uz dobro ukorenjeno tradicionalno verovanje, postoje i naučne potvrde o zdravstvenim prednostima konzumacije supe.

Usmereni smo na proizvodnju kvalitetnih i zdravstveno ispravnih proizvoda. Gradjenjem dugoročnih, partnerskih odnosa sa svojim dobavljačima pribavljamo  zdravstveno ispravne sirovine visokog nivoa kvaliteta. Kontinuiranim usavršavanjem naših zaposlenih i uspostavljanjem kontrole kvaliteta, težimo ka ispunjavanju zahteva zakonodavstva i potrošača koji se odnose na kvalitet i sigurnost proizvoda. Posedujemo doktorske analize od labaratorije za ispitivanje kvaliteta i zdravstvene ispravnosti proizvoda JUGOINSPEKT Beograd A.D.
Magija Supe

Važan deo svakodnevne ishrane.

Glavne prednosti naših supa su brza i laka priprema i zagarantovan rezultat. Ukusi i preferencije potrošača imaju važnu ulogu u kreiranju naih proizvoda i bili ključni za razvoj novog i jedinstvenog brenda MAGIJA. Naše supe sadrže jednostavne i potrošačima dobro poznate sastojke, poput onih koje mogu da pronađu u svom kuhinjskom ormariću.
Image